JP Morgan CEO’su: Bitcoin değersiz

JP Morgan CEO’su: Bitcoin değersiz

Dünyanın en büyük bankalarından JP Morgan’ın CEO’su Jamie Dimon, Bitcoin’in değersiz olduğunu söyledi.

Kripto paraların amiral gemisi Bitcoin hakkında değerlendirmelerde bulunan dünyanın önde gelen bankalarından JP Morgan’ın CEO’su Jamie Dimon, Bitcoin’i değersiz olarak tanımladı.

Dimon ayrıca, kripto paraların hükümetler tarafından yapılan düzenlemeler neticesinde denetlenir hale geleceğini de ifade etti.

“YASAL ZEMİN SAĞLAYABİLİRİZ”

Uluslararası Finans Enstitüsü tarafından düzenlenen sanal bir etkinlikte konuşan Dimon, “Kişisel olarak Bitcoin'in değersiz olduğunu düşünüyorum. Bununla birlikte bizim müşterilerimiz yetişkinler. Onlar bu görüşüme katılmıyor olabilirler. Eğer onlar Bitcoin alım veya satımına erişime sahip olmak istiyorlar ise biz onlara yasal, mümkün olduğu kadar temiz bir erişim verebiliriz. Ancak onlara saklama hizmeti veremeyiz” dedi.

Öte yandan Dimon, ABD’de kripto paralara ilişkin düzenleme ve denetleme mekanizmasının da yakında getirileceğini belirtti.

BİTCOİN 57 BİN DOLARIN ÜZERİNDE

Bitcoin, sabah saatlerinde 57 bin dolar seviyesinden işlem görmeye başladı. Hala bu seviyede devam eden lider kripto para birimi, uzmanlara göre 100 bin dolara kadar ulaşabilir.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz