İş Bankası'ndan cazip faiz oranlarıyla vadeli TL mevduat hesabı

İş Bankası'ndan cazip faiz oranlarıyla vadeli TL mevduat hesabı

Birikimlerini en iyi şekilde değerlendirmek ve Türk Lirası’na yatırım fırsatlarından yararlanmak isteyenler vadeli TL mevduat hesaplarını araştırıyor. Cazip faiz oranlarıyla mevduat hesabı açmak isteyenlere İş Bankası’ndan müjde…

Türkiye’de bankacılık sektörünün en köklü ve ünlü markalarından biri olan Türkiye İş Bankası, müşterilerine çok özel ayrıcalıklar tanıyor. Bugüne kadar ihtiyaç kredisi, konut kredisi ve taşıt kredisi gibi tüketici kredilerinde uygun koşullar sunan bankada şimdi de vadeli TL mevduat hesabı gündeme geldi. İş Bankası’nın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklama, birikimlerini en iyi şekilde değerlendirmek isteyenlerin dikkatini çekti.

31 Aralık'a Kadar Vergi İndirimi

İş Bankası’nın cazip faiz oranlı ve bol kazançlı vadeli TL mevduat hesabına vatandaşlardan büyük ilgi gösterildi. Banka şubesine giderek yapılan başvuruların yanı sıra, dijital kanalları kullanarak da İş Bankası TL vadeli mevduat hesabı açılabiliyor. Kolayca hesap açıp birikimlerinizin her geçen gün değerlendiğini görmek istiyorsanız İş Bankası’nın cazip avantajlarından yararlanabilirsiniz.

İşCep mobil uygulaması üzerinden kolayca vadeli TL mevduat hesabını açanlara kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor. Geleceğini düşünenler için özel cazip faiz oranlarıyla birikim yapmak İş Bankası sayesinde çok kolay. Üstelik 31 aralık 2021 tarihine kadar yeni açılan ya da vadesi yenilenen mevduat TL hesaplarında getirilere vergi indirimi uygulanıyor. Vergi indirimi sayesinde birikimlerini İş Bankası’nda mevduat hesabında tutan müşteriler kazançlarına kazanç katıyor.

İş Bankası Vadeli TL Mevduat Hesabı Özellikleri

Türkiye’nin en çok bireysel ve ticari müşterisi bulunan özel bankalarından İş Bankası, resmi web sitesi üzerinden kampanya duyurusunu yaptı. Buna göre standart olarak 1 ay, 3 ay, 6 ay, 1 yıl, 2 yıl ve 3 yıl vadede açılabilen bankanın vadeli TL mevduat hesabı isteğe göre vadeye bölünebiliyor.

İş Bankası vadeli TL mevduat hesabında cazip faiz oranlarından yararlanmak için müşterilerin en az bin TL yatırım yapması gerekiyor. Hesaplarında sabit, hızlı ve güvenli faiz getirisi alarak birikimlerini değerlendirmek isteyenler İş Bankası’nı tercih ediyor. İşCep mobil uygulaması üzerinden vadeli TL mevduat hesabı dakikalar içinde açılabiliyor.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz