ING düşük faizli ihtiyaç kredisi veriyor! ING tanışma kredisi nasıl alınır?

ING düşük faizli ihtiyaç kredisi veriyor! ING tanışma kredisi nasıl alınır?

Türkiye bankacılık sektöründe en çok tercih edilen bankalardan ING tanışma kredisini duyurdu. Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar ING ihtiyaç kredisi kampanyasına başvuru yaparak düşük faiz oranı avantajlarından anında yararlanabiliyor…

İhtiyaçlarını ertelemeden karşılamak veya borçlarını zamanında ödemek isteyen vatandaşlara müjdeli haber geldi. Hayat pahalılığının giderek arttığı Türkiye’de acil nakit ihtiyacı olan kişiler bankaların ihtiyaç kredisi kampanyalarına büyük ilgi gösteriyor. Bankacılık sektöründe milyonlarca bireysel ve ticari müşterisi bulunan ING, düşük faizli tanışma kredisini duyurdu.

ING’nin resmi web sitesi üzerinden duyurulan yeni ihtiyaç kredisi kampanyasında yüzde 1.48 gibi düşük faiz oranlarının verilmesi vatandaşları sevindiriyor. İhtiyaçlarını karşılarken yüksek faiz borcu altında ezilmek istemeyen vatandaşlar, ING tanışma kredisi kampanyasına büyük ilgi gösteriyor. Resmi web sitede yer alan duyuruya göre ING’nin yüzde 1.48 faiz oranıyla verdiği ihtiyaç kredisinden sadece ilk defa ING müşterisi olanlar yararlanabiliyor.

ING’den Yüzde 1.48 Faiz Oranlı İhtiyaç Kredisi

Acil nakde sıkışan vatandaşların ihtiyaç kredisi çekmek istediklerinde bir numaralı adresi olan ING yine avantajlı bir kampanya duyurdu. Bu kapsamda ilk kez ING müşterisi olanlar, ihtiyaç kredilerini yüzde 1.48 faiz oranından başlayan tanışma faizleri ile kullanabiliyor. ING’li olanlar 20 bin TL’ye kadar olan ihtiyaçlarını yüzde 1.48 faiz oranıyla rahat rahat kullanmanın tadını çıkarıyor.

Öte yandan halihazırda ING bankasının müşterisi olup bir de Turuncu Ekstra programına üyeliği bulunan banka müşterilerine de kaçırılmayacak avantajlar sunuluyor. ING müşterileri aylık harcamalarını bin TL’sini Turuncu Ekstra kart ile yaptıklarında ihtiyaç kredisi faizi ne olursa olsun 5 bin TL’ye kadar olan kredi kullanımlarında faizin alacağı nakit iade ile yüzde 0 avantajından hemen yararlanabiliyor.

ING Tanışma Kredisi Başvuru İşlemleri

İlk defa ING müşterisi olarak bu cazip faiz oranlarından yararlanıp kredi çekmek isteyenler, kendilerine en yakın banka şubesine müracaat edebiliyor. Bunun yanı sıra ING internet bankacılığı ve mobil bankacılık kanallarını kullanarak da ING online başvuru yapılabiliyor. Başvuru sonrasında yüzde 1.48 faiz oranıyla kredi çekebilmek için müşterinin kredi notuna bakarak değerlendirme yapılıyor.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz