İhtiyaç kredisi isteyenlere müjde! ING düşük faizli kredi kampanyası başlattı

İhtiyaç kredisi isteyenlere müjde! ING düşük faizli kredi kampanyası başlattı

Acil nakit ihtiyaçları için bankaların ihtiyaç kredisi kampanyalarına büyük ilgi gösteren vatandaşlara müjdeli haber geldi. ING, müşterilerinin her ihtiyacı için düşük faizler ve esnek ödeme koşullarıyla ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı…

Türkiye bankacılık sektöründe en çok tercih edilen özel bankalardan biri olan ING, yine bomba gibi bir kredi kampanyasıyla adından söz ettirmeyi başardı. Bankalar arasında yoğun ilgi gören ING, daha fazla müşteri çekebilmek için ilk defa ING’li olan müşterilerine düşük faizlerle ihtiyaç kredisi veriyor. Bankanın resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda, uygun koşulları sağlayan ING müşterilerine yüzde 1.48 faiz oranıyla 20 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi verilecek.

ING’den 1.48 Faizli Hoş Geldin Kredisi

Acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak veya borçlarını ertelemeden ödemek isteyenler, ING ihtiyaç kredisi kampanyası ile bu sorununu ortadan kaldırabiliyor. Geniş bir müşteri kitlesine sahip olan ING bank her geçen gün müşterilerine ihtiyaç kredisi ürünlerinde büyük kolaylıklar sağlıyor. Acil nakit arayanlara müjdeli haber yine ING’den geldi. ING resmi internet sitesi üzerinden yaptığı ihtiyaç kredisi duyurusunda, ilk defa banka müşterisi olanlara yüzde 1.48 faiz oranıyla ihtiyaç kredisi vereceğini açıkladı.

ING İhtiyaç Kredisi Kampanya Koşulları

Turuncu Ekstra programına dahil olan ING bankasının müşterileri, acil nakit ihtiyaçları için düşük faiz avantajlarından yararlanarak kredi çekebilecek. Hemen ING’li olanlara 20 bin TL’ye kadar ihtiyaçlar için yüzde 1.48 oranından başlayan faizlerle ING ihtiyaç kredisi verilecek. Kampanya koşulları bankanın resmi internet sitesi üzerinden duyuruldu. Buna göre yüzde 1.48 faiz oranıyla ihtiyaç kredisi çekebilmek için ING müşterisinin KKB skorunun 1850 puan ve üstü olması gerekiyor.

Banka politikalarına göre Turuncu Ekstralı kredilerde sözleşme faizi değişmeyecek olup yüzde 1,59’dan başlatılıyor. Hoş geldin hediyesi olarak sunulan bu kredi kampanyasından ilk kullanımdan sonraki ihtiyaç kredilerinde mevcut geçerli kampanya faiz oranı yüzde 1.59’a alınıyor. Dosya masrafı kredi tutarının binde biri oranında talep ediliyor. Daha önce ING bankası müşterisi olanlar, düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanamıyor.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz