Garanti BBVA'dan düşük faizli kış kredisi kampanyası! Başvurular devam ediyor

Garanti BBVA'dan düşük faizli kış kredisi kampanyası! Başvurular devam ediyor

Türkiye’nin önde gelen özel bankalarından Garanti BBVA, acil nakit ihtiyacı olan müşterilerine özel düşük faizli kış kredisi veriyor. Bankanın resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda, kredi notu uygun olan kişilere hemen ihtiyaç kredisi verilecek…

Türkiye’de hayat pahalılığı giderek artarken, özellikle enflasyonun yükselmesi sebebiyle vatandaşlar ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geliyor. Acil nakit ihtiyaçlarında bankaların ihtiyaç kredisi kampanyalarına göz atan vatandaşlara müjdeli haber Garanti BBVA’dan geldi. Ülkenin en büyük ve önde gelen özel bankalarından Garanti BBVA, müşterilerine düşük faizli kış kredisi vereceğini açıkladı.

Garanti BBVA resmi web sitesi üzerinden yapılan ihtiyaç kredisi kampanyasında yüzde 2 seviyesinden başlayan faiz oranları veriliyor. 50 bin TL’ye kadar olan ihtiyaç kredisi taleplerinde 24 ay, bu rakamın üzerinde kredi çekmek isteyenlere ise 36 ay vade seçenekleri sunuluyor. Garanti BBVA kış kredisi detaylarını bankanın resmi web sitesinden takip edebilirsiniz.

Garanti BBVA Kış Kredisi Özellikleri

Bankacılık sektöründe milyonlarca bireysel ve ticari müşterisi bulunan Garanti BBVA, acil nakit ihtiyacı olan müşterilerine kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. İhtiyaçlarını ertelemeden karşılamak isteyen vatandaşlar Garanti BBVA kış kredisi kampanyasına başvuruyor. İhtiyaç kredisi kampanyası kapsamında kefil zorunluluğu olmasa dahi bazı hallerde kefile ihtiyaç duyulabiliyor.

Kredi kullanmak isteyen vatandaşların kredi puanı ortalamanın altındaysa veya aylık gelir düzeyi kredi taksitlerini sorunsuz şekilde karşılamak için yeterli değilse kefil desteği ile kredi kullanabiliyor. Garanti BBVA kış kredisi kampanyasında başvuruda bulunmak isteyenlerin kredi notu 1 ila 1900 değer aralığında hesaplanıyor. Kredi puanı sonucunda ortaya çıkan risk derecesi; yüksek riskli, riskli, orta riskli, normal, iyi ve çok iyi şeklinde derecelendiriliyor. Buna göre müşteriler bankadan ihtiyaçlarına uygun nakit desteğini en düşük faiz avantajları ile kullanabiliyor.

Garanti BBVA Kış Kredisi Başvurusu

Acil nakit ihtiyaçlarını bütçesine göre en uygun koşullarda karşılamak isteyenler Garanti BBVA Kış Kredisi kampanyasına şubelerden veya internet kanalları üzerinden başvuru yapabilir. Halihazırda Garanti BBVA müşterisi olanlar, mobil bankacılık ve internet bankacılığı uygulamalarını kullanarak tek tıkla ihtiyaç duydukları krediyi hesaplarına çekebilirler. Garanti BBVA Kış Kredisi başvuruları büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz