Garanti BBVA herkesi ev sahibi yapacak! Konut kredisinde büyük kolaylık

Garanti BBVA herkesi ev sahibi yapacak! Konut kredisinde büyük kolaylık

Hayallerindeki eve sahip olmak isteyenler Garanti BBVA konut kredisi kampanyasına büyük ilgi gösteriyor. Garanti BBVA’dan düşük faiz oranlarıyla konut kredisi çeken müşteriler kendilerine en uygun ödeme seçeneğini tercih ederek kira öder gibi ev sahibi oluyor…

Türkiye’de giderek artan ev ve kira fiyatları döngüsünden sıkılanlara müjdeli haber geldi. Hayallerindeki eve sahip olmak, bunu yaparken de kira öder gibi kendi evinde oturmak isteyenler Garanti BBVA konut kredisini tercih ediyor. Garanti BBVA resmi web sitesi ürerinde duyurulan konut kredisi kampanyasına göre düşük faizlerle ev sahibi olmak artık hayal değil. Milyonlarca ev sahibi olmak isteyen vatandaş Garanti BBVA konut kredisi ile bu hayallerine bütçelerini yormadan kavuşabiliyor.

Garanti BBVA Konut Kredisi Özellikleri

Türkiye’nin en geniş konut kredisi ürün yelpazesi sunan Garanti BBVA, resmi web sitesi üzerinden duyurusunu yaptı. Kira öder gibi ev sahibi olmak isteyenler, milyonlarca bireysel ve ticari müşterisi bulunan Garanti BBVA’yı tercih ediyor. Sabit faizli mortgage ile Garanti BBVA müşterileri, aylık taksitlerini hiç değiştirmeden kira öder gibi uzun vadelerle hayallerindeki eve sahip olabiliyor.

Ülkenin önde gelen özel bankalarından biri olan Garanti BBVA, özel ödemeli mortgage kampanyası kapsamında da büyük avantajlar sunuyor. “Hangi tarihlerde ne kadar konut kredisi taksit ödemesi yapacağımı kendim belirleyebilsem” diyenler bu kampanyadan anında yararlanabiliyor. Öte yandan Garanti BBVA ara ödemeli konut kredisi kampanyasıyla da belirli aylarda daha fazla taksit ödemek isteyen müşterilerine büyük kolaylıklar sağlıyor.

Garanti BBVA Değişken Faizli Konut Kredisi

Ekonomik gelişmelere göre kendi taksitlerinin değişmesini isteyen müşteriler, Garanti BBVA değişken faizli konut kredisi kampanyasından yararlanabiliyor. Türkiye’nin en fazla tercih edilen özel bankalarından Garanti BBVA, herkesi ev sahibi yapmak için harekete geçti. Garanti BBVA internet bankacılığı ve diğer kanallar üzerinden tek tıkla konut kredisi başvurusu yapılabiliyor. Kira ödemekten bıkanlara en uygun koşullarda konut kredisi kampanyaları yine Garanti BBVA tarafından sunuluyor. Garanti BBVA konut kredisi faiz oranı, başvuru sahibinin kredi notuna göre değişiklik gösterebilir.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz