Fibabanka kiraz hesap ile yüksek faiz avantajı devam ediyor

Fibabanka kiraz hesap ile yüksek faiz avantajı devam ediyor

Birikimlerini en iyi şekilde ve risksiz olarak değerlendirmek isteyenlere Fibabanka’dan Kiraz Hesap müjdesi geldi. Fibabanka Kiraz Hesapta TL cinsinden mevduat hesabı açanlara yüzde 16.50 faiz oranıyla kazanç fırsatı sunuluyor…

Hayat pahalılığının ve enflasyonun giderek arttığı Türkiye’de birikimlerini en iyi şekilde korumak isteyenler, bankaların vadeli mevduat hesaplarını araştırıyor. Türkiye bankacılık sektöründe adından sık sık söz ettirmeyi başaran Fibabanka da mevduat hesaplarında yüksek Faiz avantajı sunuyor. Fibabanka Kiraz Hesap açan müşteriler yüzde 16.50 faiz avantajı ile birikimlerini en iyi şekilde değerlendirebiliyor.

Birikim yapmak kararlılık ve strateji gerektirdiği için en doğru bankayı seçmek isteyen vatandaşlara Fibabanka’dan müjdeli haber geldi. Birikim alışkanlıklarına avantaj katan Fibabanka, aynı zamanda müşterilerin ihtiyaç duydukları nakdi de istedikleri zaman kullanmalarını sağlıyor. Fibabanka’nın resmi web sitesi üzerinden duyurulan yüksek faiz oranlı Kiraz Hesap büyük ilgi görüyor.

Fibabanka Kiraz Hesap Özellikleri

Geniş bir müşteri kitlesi bulunan özel bankalardan Fibabanka, müşterilerine TL, USD, EUR gibi para birimlerinde Kiraz Hesap açma fırsatı sunuyor. Bu sayede müşterilerin birikimleri gecelik vadeli mevduat hesabında günden güne değer kazanıyor. Ayrıca açılan bu türdeki hesaplardan tüm bankacılık işlemleri hızlı bir şekilde gerçekleşmeye devam ediyor. Gecelik mevduatlara yüksek faiz oranı veren Fibabanka Kiraz Hesap, 45 gün boyunca hoş geldin faiz avantajı sunuyor.

Birikim yaparken paranın değerini düşürmeden harcama avantajı sunulduğu için Fibabanka müşterileri kolay şekilde para çekme ve yatırma işlemleri yapabiliyor. Fibabanka resmi web sitesi üzerinde duyurulan Kiraz Hesap özellikleri arasında ayrıca mobil bankacılık uygulaması üzerinden sınırsız ve ücretsiz havale hizmetleri veriliyor.

Fibabanka Kiraz Hesap Başvurusu

Fibabanka’nın Kiraz Hesap mevduat hesabı açtıran müşterilerine ayrıca komsiyonsuz, masrafsız, yüzde 0 faizli kredi avantajı da bulunuyor. Kiraz Hesap açtırmak için Fibabanka şubelerinden, internet bankacılığı veya mobil bankacılık sistemi üzerinden başvuru yapılabiliyor. Kiraz Hesap, TL, USD ve EUR para birimlerinde farklı faiz oranları ile günlük olarak değer kazanmaya devam ediyor. Fibabanka’da hoş geldin faizi 45 gün boyunca yüzde 16.50 olarak veriliyor.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz