Fenerbahçe Token’a kızdıran erteleme

Fenerbahçe Token’a kızdıran erteleme

Fenerbahçe'nin Paribu ile hazırladığı Fenerbahçe Token için belirlenen ön satış tarihi bugün saat 09.00 olarak duyurulmuştu. Belirlenen saatte işleme açılmayan Fenebahçe Token yatırımcıları kızdırırken ön satışların ne zaman başlayacağı henüz duyurulmadı.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Kripto para alım satım platformu Paribu iş birliğiyle hayata geçirdiği duyurduğu Fenerbahçe Token'in ön satış tarihi bugün saat 09.00 olarak açıklanmıştı. Başlangıç saatinin gelmesiyle birlikte Fenerbahçe Token almak isteyen yatırımcılar ise ön satışların başlamaması nedeniyle işlemlerini gerçekleştiremediler.

Paribu resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, Fenerbahçe Token için bugün saat 11.00'da bir basın toplantısı gerçekleştirileceği duyuruldu. Fenerbahçe TV'den canlı olarak yayınlanacak basın toplantısında Fenerbahçe Token'ın ön satış başlangıç tarihi de duyurulacak.

TARAFTARLAR PARİBU'YU ARADI

Ön satışın belirtilen saatte başlamaması nedeniyle Paribu müşteri hizmetlerine ulaşan Fenerbahçe'li taraftarlar, ön satış saatinin gelmesine rağmen işlem yapılamamasından şikayetçi oldular. Paribu tarafından aldıkları cevap ise ön satış saatinde değişiklik yapıldığı ve yeni tarihin bugün açıklanacağı şeklinde oldu.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nden ise yaşanan aksaklıkla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.Ön 

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz