Ev sahibi olmak artık çok kolay! İş Bankası'ndan düşük faizli konut kredisi

Ev sahibi olmak artık çok kolay! İş Bankası'ndan düşük faizli konut kredisi

Hayallerindeki eve sahip olmak isteyenlere müjdeli haber İş Bankası’ndan geldi. Türkiye İş Bankası, konut kredisi kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Düşük faizler ve uygun vadeler İş Bankası konut kredisinde…

Artan kira fiyatlarından şikayet edip hayallerindeki eve sahip olmak isteyen vatandaşların sayısı giderek artıyor. Son dönemde yükselen ev fiyatlarına rağmen bankalardan konut kredisi çekerek ev sahibi olanlar uygun fırsatları değerlendiriyor. Yeni bir ev satın almak isteyenlere bir müjdeli haber de Türkiye İş Bankası’ndan geldi. İş Bankası resmi web sitesi üzerinden yaptığı duyuruda düşük faiz oranları ve uygun vade seçenekleriyle konut kredisi veriyor.

İş Bankası Ev Kredisi Kampanyaları

İş Bankası’nın uygun koşullarda müşterilerine sunduğu ev kredisi kampanyasında her ay sabit taksitlerle ödeme imkanı bulunuyor. Bunun yanı sıra satın alınacak ev için kullanılan konut kredisinin taksitlerini ödeme koşullarına göre ayarlama fırsatı da sunuluyor. Ayrıca kredi kullanarak ev sahibi olurken ortaya çıkabilecek kredi tahsis ücreti, taşınır ve taşınmaz rehin tesis ücreti ve ekspertiz ücreti gibi masraflar, ev kredisine özel faiz oranlarından yararlanılarak kullanılabiliyor.

Evden eve ev kredisi ile yeni eve sahip olduğunuz evin satılmasını beklemeden satın alma imkanı veriliyor. Üstelik satın alınacak yeni evin ekspertiz bedelinin tamamına kadar konut kredisi kullanılabiliyor. Son olarak kentsel dönüşüm kredisi de İş Bankası konut kredisi kampanyaları arasında yerini alıyor.

İş Bankası Konut Kredisi Başvurusu

İş Bankası yüzde 1.50 faiz oranlarından başlayarak sunduğu konut kredisi kampanyasına online kanallar üzerinden başvuru yapılabiliyor. Hayallerindeki eve sahip olmak isteyenler internet bankacılığı, mobil bankacılık ve şubelerden konut kredisi başvurusu yapabilirler. Avantajlı konut kredisi kampanyalarından yararlanmak isteyenler İş Bankası şubelerine akın ediyor.

İş Bankası konut kredisi hesaplama aracı ile uygun vade ve taksit tutarı resmi internet sitesi üzerinden hesaplanabiliyor. 120 ay vade seçeneği ile sunulan İş Bankası konut kredisi kampanyasında düşük faiz oranları sunuluyor. Bu sayede vatandaşlar, kira öder gibi uygun taksitler halinde hayallerindeki eve sahip olmanın rahatlığını yaşıyor.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz