Coinbase'den Türk yatırımcılara müjde

Coinbase'den Türk yatırımcılara müjde

Önde gelen kripto para borsalarından Coinbase, Türkiye'de banka veya kredi kartı ile satın alma işlemlerini başlattığını duyurdu.

Ünlü Kripto para BorsaCoinbase, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada Türkiye'de kredi ve banka kartı ile kripto para alımının artık mümkün olduğunu duyurdu.

YİRMİDEN FAZLA ÜLKEDE

Faaliyet gösterdikleri ülkelere her zaman yeni hizmetler eklemek istediklerini belirten Coinbase, bu hafta 20'den fazla ülkede banka ve kredi kartı kullanarak satın alma işlemlerini etkinleştirdiklerini aktardı.

Açıklamada Türkiye ile birlikte Brezilya, Endonezya, Kenya, Yeni Zelanda, Kazakistan, Gana ve Peru'da da banka ve kredi kartı ile kripto para satın alma işlemlerine başlandığı duyuruldu.

APPLE PAY RESMEN DUYURULDU

Geçtiğimiz hafta içinde Coinbase, kullanıcılarına bir duyuru daha yaptı. Apple Pay özelliği ile kripto para satın alınabileceğini duyuran borsa, Google Pay ile kripto para satın almayı da yakın zamanda etkinleştireceğini aktardı.

Konuya dair konuşan Coinbase’in Ödeme ve Finans Kıdemli Yöneticisi Prakash Hariramani; "Parayı Coinbase içine ve dışına taşımanın hızlı, tanıdık ve güvenli yolunu bulmak, daha fazla insanı kripto ekonomisine sokmanın önemli bir anahtarıdır. Bugün, Apple Pay ve Google Pay'e bağlı banka kartlarıyla kripto satın almalarını ve 7/24 işlem başına 100.000 ABD Dolarına kadar anında para çekmeyi mümkün kılmanın yeni ve sorunsuz yollarını kullanıcılarımıza sunuyoruz." ifadelerini kullandı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz