Burgan Bank ON Hesap'ta yüksek gecelik faiz fırsatı! Burgan Bank hoş geldin faizi

Burgan Bank ON Hesap'ta yüksek gecelik faiz fırsatı! Burgan Bank hoş geldin faizi

Bankaların mevduat hesaplarını takip eden vatandaşlara kaçırılmayacak fırsat Burgan Bank’tan geldi. Burgan Bank, hoş geldin faizi ile sunduğu On Hesap’ta birikimlerinizi en iyi şekilde değerlendirme fırsatı veriyor…

Döviz kurlarının ve enflasyonun giderek yükseldiği ekonomik ortamda birikimlerini en iyi şekilde değerlendirmek isteyenler bankaları tercih ediyor. Bankaların sunduğu TL mevduat hesaplarında yüksek Faiz rekabeti sürerken Burgan Bank, yeni müşterilerine kaçırılmayacak bir kampanya hazırladı. Bankanın resmi web sitesi üzerinden yapılan duyuruda ilk defa Burgan Bank müşterisi olacaklara yüksek oranlı hoş geldin faizi verilecek.

Burgan Bank On Hesap ile tanışan müşterilere avantajlı oranlardan faydalanma fırsatı sunuluyor. Gündüz para çekip yatırsanız bile faiz kazanabileceğiniz bu kampanya ile gündüz vadesiz gece vadeli On Hesap büyük ilgi görüyor. Burgan Bank müşterileri hemen On Hesaplarına giriş yaparak hesap başlangıcını kolaylıkla tamamlayabiliyor. Ayrıca On Hesap’ta hoş geldin süresi olmadan mevduatlarına her zaman avantajlı faiz oranları alma fırsatından yararlanabiliyor.

Burgan Bank On Hesap Nedir?

Türkiye’nin giderek popülerlik kazanan özel bankalarından biri olan Burgan Bank, On Hesap duyurusunu resmi web sitesi üzerinden yaptı. On Hesap, müşterilerin gün içinde vadesiz mevduat hesaplarından tüm bankacılık işlemlerini gerçekleştirirken, akşam ise vadeli mevduat olarak değerlendirebilecekleri bir hesap türüdür. On Hesap müşterilerinin, hesap açılışında akşam vadeli hesap için acil işlemler gerektiğinde bir miktar bakiyeyi vadesiz mevduat hesaplarında bırakmaları gerekiyor.

Burgan Bank On Hesap’ta gece saat 21.00 ile 05.00 aralığında hesapta oluşan bakiyenin bir kısmı vadesizde bırakılıyor. Kalan miktar ise vadeli hesaba aktarılarak gecelik mevduat faizinden yararlanma fırsatı sunuluyor. Burgan Bank müşterileri TL, USD, EUR ve GBP döviz cinsleri için aynı hesap ile bütün bankacılık işlemlerini gerçekleştirebiliyor.

Burgan Bank on Hesap Başvurusu

Bankacılık sektöründe adından sık sık söz ettirmeye devam eden Burgan Bank’tan On Hesap açabilmek için en yakın banka şubesine başvuruda bulunmak yeterli oluyor. Bunun dışında Burgan Bank müşterileri, internet bankacılığı ve mobil bankacılık hizmetlerini kullanarak da On Hesap açılışını kolaylıkla gerçekleştirebiliyor.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz