Borçlulara kaçırılmayacak fırsat! İş Bankası borç transferi kredisi

Borçlulara kaçırılmayacak fırsat! İş Bankası borç transferi kredisi

Borcunu ödemekte zorlanan milyonlarca vatandaşı sevindiren haber Türkiye İş Bankası’ndan geldi. İş Bankası, borç transferi kredisi sayesinde borçlarınızı tek bir yerde toplayıp uygun taksitler halinde ödemenizi sağlıyor. İşte kampanya detayları…

Türkiye bankacılık sektöründe en çok tercih edilen özel bankalardan İş Bankası, ihtiyaç kredisi türlerinde avantajlı seçenekler sunuyor. Geniş bir müşteri kitlesine sahip olan bankanın son müjdeli haberi borçlu vatandaşlara yönelik oldu. Borcunu nasıl ödeyeceğini kara kara düşünen vatandaşlar, Türkiye İş Bankası’na gelerek hemen borç transferi kredisi kullanabiliyor. Borç kapatma kredisi sayesinde farklı bankalarda Tüketici kredisi ve kredi kartı borcu olanlar, kredi borçlarını kolaylıkla yapılandırabiliyor.

İş Bankası Borç Kapatma Kredisi

Türkiye’de hayat pahalılığının giderek artmasıyla birlikte borçlular da artan borçlarını nasıl ödeyeceklerini kara kara düşünmeye başladı. Farklı bankalardaki mevcut kredileri Borç Kapatma Kredisi ile İş Bankası bünyesinde birleştirmek artık çok kolay. İş Bankası’nın resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda, müşterilere uygun koşullarda ve taksit tutarlarında borç kapatma kredisi veriliyor.

İş Bankası borç transferi kredisi olarak da bilinen bu kredi kampanyasında ödemeye uygun taksit tutarına göre 36 aya kadar ödeme taksitlendirme mümkün oluyor. Bu sayede borçlular, borcunu İş Bankası bünyesinde tek bir çatı altında toplayarak ödemelerini kolayca kontrol altında tutabiliyor.

İş Bankası Borç Transferi Kredisi Faiz Oranları

Farklı bankalardaki kredi kartı borçları da bu kapsamda 36 ay vade ile yeniden taksitlendirilip kolay ödeme koşullarına dönüştürülebilir. İş Bankası borç transferi yaparak kullanılan borç kapatma kredisinde faiz oranları müşterinin kredi notuna ve kredi miktarına göre değişiklik gösteriyor. Borç transferi başvuruları, talep edilen bireysel kredinin (İhtiyaç/Konut/Taşıt) şartları doğrultusunda değerlendiriliyor.

İnternet üzerinden İş Bankası borç kapatma kredisi başvurusu yapmak isteyenler İşCep mobil uygulaması ve internet bankacılığı hizmetlerini kullanabiliyor. Bunun dışında İş Bankası bankamatiklerinden, banka şubelerinden ve telefon şubesinden de borç kapatma kredisi başvuruşu yapılabilir. SMS ile başvuru yapmak isteyen müşterilerin NAKİT, TC KİMLİK NO, KREDİ TUTARI, AYLIK GELİR aralarında boşluk bırakarak yazıp 4402’ye göndermesi yeterli oluyor.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz