Altcoinler neden yükselmiyor? Altcoinler ne zaman yükselecek? Bitcoin yükseliş trendinde!

Altcoinler neden yükselmiyor? Altcoinler ne zaman yükselecek? Bitcoin yükseliş trendinde!

Kripto piyasalarında Bitcoin hareketliliği devam ediyor. Eylül çöküşünün ardından, son 1 haftada yüzde 22 değer kazanan kripto paraların amiral gemisi Bitcoin, 51 bin dolardan işlem görüyor. Ancak altcoinler bu yükselişe tepki veremedi. Peki altcoinler neden yükselmiyor, altcoinler neden düşüyor? İşte yanıtı…

Kripto piyasalarında 2021 yılı oldukça hareketli geçiyor. Dalgalı seyir izleyen piyasada, Bitcoin son 1 haftadır yükseliş trendine girdi. Ancak Bitcoin’in bu yükselişine karşılık birçok altcoin tepkisiz kaldı. Altcoinlere yatırım yapanların aklına takılan sorular arasında “Altcoinler neden yükselmiyor, Altcoinler ne zaman yükselecek, altcoinler neden düşüyor” sorularının yanıtını arıyor. Tüm bu soruların yanıtı haberimizde.

ALTCOİNLER NEDEN YÜKSELMİYOR?

Piyasada büyük yatırımcıların oyuna tekrar dahil olmasıyla birlikte Bitcoin, yeniden Eylül ayında gördüğü 52 bin dolar seviyelerine ulaşmaya başladı. Ancak Bitcoin’deki bu yükseliş, piyasadaki Bitcoin baskınlığını arttırıyor. Piyasadaki Bitcoin hakimiyeti yüzde 44’e dayanmış durumda. Bu durum para akışının Bitcoin’e geçtiğini gösteriyor. Bitcoin sert hacimli mumlarıyla yükseliş yaparsa burada altcoinler sabit kalır ya da ezilir. Analistlere göre, Bitcoin birkaç gün boyunca yatay seyirde izlemesi durumunda, altcoinlerde ciddi yükselişin olabileceği öngörülüyor.

ALTCOİNLER NE ZAMAN YÜKSELECEK?

Kripto para yatırımcıların aklından geçen ortak soru ”altcoinler ne zaman yükselecek?” analistler bunun için biraz zamana ihtiyaç duyuyor. Bitcoin haftalık kapanışı 50 bin doların üzerinde yapması halinde, yeşil mumla kapatacak. Bu da piyasada boğa hakimiyetinin iyiden iyiye hissedileceği anlamına geliyor. Yeni yatırımcılar, Bitcoinden güven alarak, altcoinlere yatırım yapabilecek. Bununla birlikte yatay seyreden altcoinler yeniden yükselişe geçebilir. Öte yandan son 2 günde yüzde 4 değer kazanarak. Yüzde 43.81’e ulaşan Bitcoin dominansının da düşüşe geçmesi, Bitcoin’de var olan paranın altcoinlere akmasına neden olacak.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz