Akbank WinWin Hesap'ta Ek Faiz Kazanma Müjdesi! Harcadıkça Kazanma Fırsatı

Akbank WinWin Hesap'ta Ek Faiz Kazanma Müjdesi! Harcadıkça Kazanma Fırsatı

Türkiye’nin önde gelen özel bankalarından Akbank, milyonları sevindiren bir duyuru yaptı. Akbank resmi web sitesi üzerinden yapılan duyuruda WinWin hesap avantajlarına yer verildi. Mevduat hesabında ek faiz kazanma imkanı Akbank’ta…

Birikimlerini en iyi şekilde değerlendirmek isteyenler Akbank mevduat hesaplarına büyük ilgi gösteriyor. Türkiye’de milyonlarca bireysel ve ticari müşterisi bulunan Akbank, resmi web sitesi üzerinden WinWin hesabı duyurdu. Mevduat hesabında faiz oranını yüzde 17 seviyesine yükseltme fırsatı Akbank winwin hesapta bulunuyor. Ödemelerini Akbank ile yapan müşteriler, birikimlerine değer katmaya hızla devam ediyor.

Akbank’tan Faiz Oranı Artan WinWin Hesap

Türkiye’de en çok tercih edilen özel bankalardan Akbank, müşterilerine WinWin hesap müjdesini verdi. Akbank’a başvurup WinWin hesap açarak vadesiz hesaptan ödemeler yapan müşteriler, ek faiz oranı kazanabiliyor. Ödemeler, para transferleri ve Akbank banka kartından yapılan alışveriş harcamaları ile mevduat hesabına ek faiz oranı kazanma imkanı sunuluyor. Böylelikle Akbank müşterileri WinWin hesap sayesinde harcama yaparken birikimlerine değer kazandırabiliyor.

WinWin hesap Türk Lirası para birimi ile açılabilen ve hesaba günlük ek faiz kazandırılabilen bir mevduat hesabıdır. Akbank yeni nesil vadeli tasarruf mevduat ürünü WinWin hesap ile milyonlarca müşterisine bol kazanç fırsatı sunmaya devam ediyor. Hesaba günlük olarak yansıtılan liste faiz oranı bazı koşulların sağlanması ile mümkün olabiliyor.

Akbank WinWin Hesap ile Faiz Kazanmak Çok Kolay

Akbank’a başvurup WinWin hesap açan müşteriler, hesaba günlük olarak yansıtılan ek faizler ile birikimlerine değer kazandırabiliyor. WinWin hesap ile vade bozulmadan müşteriler dilediği zaman para yatırma ve para çekme işlemi yapabilir. Dönem içinde WinWin hesap üzerinden para çekme durumunda ek faiz kazanma hakkı kaybolsa bile liste faiz oranı ile kazanma imkanı devam eder.

WinWin hesap sahipleri Akbank banka kartı ile yapacakları harcamalar sayesinde mevduat faiz oranını yüzde 17 seviyesine kadar çıkarabilirler. Geniş bir müşteri kitlesine sahip olan Akbank’tan WinWin hesap açabilmek için en yakın banka şubesine müracaat etmek yeterlidir. Akbank mobil üzerinden de 10 bin TL – 100 bin TL arası birikimle WinWin hesabı açılabilir.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz