Akbank Serbest Hesap 1000 TL'ye bile yüksek faiz getirisi sağlıyor

Akbank Serbest Hesap 1000 TL'ye bile yüksek faiz getirisi sağlıyor

Birikimlerini TL vadeli mevduat hesabında tutmak isteyenlere Akbank’tan kaçırılmayacak fırsat geldi. En az 1000 TL birikimle yüksek faizli vadeli mevduat hesabı açmak Akbank’ta çok kolay. İşte kampanya detayları…

Türkiye bankacılık sektöründe en çok müşterisi bulunan özel bankalardan Akbank resmi web sitesi üzerinden mevduat hesabı duyurusu yaptı. Akbank serbest hesap adı verilen avantajlı mevduat hesabı ile birikimlerin hemen değerlendirilmesi sağlanıyor. Vade beklemeden para yatırma ve çekme işlemleri tanınan Akbank serbest hesapta yüksek faiz oranlarıyla birikimlerin değerlendirilmesi mümkün oluyor.

Birikimlerini bankada tutmak ve aynı zamanda değerlendirmek isteyenleri yakından ilgilendiren duyuru Akbank’tan geldi. Akbank serbest hesap ile bin TL’ye bile faiz kazanma fırsatı sunuluyor. Akbank serbest hesap başvuruları mobil bankacılık ve internet bankacılığı hizmetleri üzerinden anında tamamlanıyor.

Akbank Serbest Hesap Özellikleri

Müşteriler Akbank serbest hesap açtıktan sonra bin TL ve üzeri birikimlerini her zaman iyi faiz oranlarıyla değerlendirme şansına sahip oluyor. Ayrıca acil durumlarda para çekmek gerektiğinde vade beklemeye gerek kalmıyor. Akbank serbest hesap faizi, günlük olarak hesaplandığı için müşteriler günlük faizden yararlanarak paralarını dilediği zaman çekip, dilediği zaman ekleme yapabiliyor.

Türkiye’nin önde gelen özel bankalarından Akbank’ın serbest hesap fırsatı sayesinde müşteriler birikimlerini değerlendirmenin keyfini çıkarıyor. Müşteriler serbest hesaplarına para eklediklerinde hemen faiz kazanmaya başlarken, çektiklerin ise faiz kaybı yaşamıyor. Ayrıca tüm Akbank serbest hesap müşterilerine başka bir hesaba ihtiyaç duymadan havale ve EFT yapma fırsatı sunuluyor.

Akbank Serbest Hesap Başvurusu Nasıl Yapılır?

Birikimlerini bankada güvenli, avantajlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirmek isteyen vatandaşlar Akbank serbest hesabı tercih ediyor. Akbank serbest hesap başvurusu, halihazırda banka müşterisi olanlar için Akbank internet veya mobil bankacılık üzerinden yapılabiliyor.

Para transferi ile hesaba para ekleme ve hesaptan para çekme işlemleri de çok kolaylaşıyor. Bunun yanı sıra Akbank müşterisi olmayanlar için internet bankacılığı üzerinden de hemen başvuru yapılabiliyor. Uzmanlarla yapılan görüşme sonrası başvuru sahibinin adresine gelip imza alınarak Akbank serbest hesap açılışı kolaylıkla tamamlanıyor.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz