Adana Demirspor, Demir Token arzını başlatacak

Adana Demirspor, Demir Token arzını başlatacak

Adana Demirspor, çalışmalarını tamamladığı Demir Token’in arzını, Bitexen platformu ile bugün başlatacak.

Adana Demirspor, bir süredir çalışmalarını sürdürdüğü taraftar tokeni “Demir Token” arzı için son güne geldi. Dijital varlık alım satım platformu bitexen iş birliğiyle hazırlanan Demir Token, bugün arza açılacak.

Taraftarların ve yatırımcıların Bitexen platformu üzerinden ulaşabileceği Demir Token, bugün saat 13.00’da işleme açılacak. Ön satış olarak başlayacak olan işlem, Demir Token’in 6 ve 12 ay boyunca kilitli kalma ve kilitsiz seçenekleriyle Bitexen’de gerçekleştirilecek.

“KRİPTO VARLIKLARLA FUTBOLU BULUŞTURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Futbol dünyasındaki kripto varlık ilgisine ilişkin konuşan Bitexen Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Cenk Erdem, şu ifadeleri kullandı:

“Adana Demirspor ile Demir Token’ı arz etmekten mutluyuz. Bitexen olarak Adana Demirspor taraftarlarının ve Adana Demirspor Kulübünün fan tokenlara gösterdikleri büyük ilgi ve teveccühleri için teşekkür ederiz. Stabil tokenlarla başladığımız fan token serüvenimize serbest piyasada fiyatlanan tokenlarla devam ediyoruz. Blokzincir teknolojisinin sunduğu sonsuz potansiyelle kullanıcılarımızın taleplerine yönelik olarak gelişiyor ve büyüyoruz. Ülkemizde futbol hayatın tam ortasında yer alan bir spor dalı. Biz de tamamen Türk mühendislerin eseri olan bir dijital varlık alım satım platformu olarak, hayatımıza yeni girmiş olmasına rağmen aynı şekilde hayatımızın tam ortasında yer edinmiş kripto varlıklarla futbolu buluşturmaya devam edeceğiz.”

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz