Acil nakit ihtiyacına düşük faizli e-kredi ING Bankasında!

Acil nakit ihtiyacına düşük faizli e-kredi ING Bankasında!

İhtiyaçlarını ertelemeden satın almak ve borçlarını zamanında ödemek isteyenlere acil nakit desteği ING banktan sunuluyor. ING, yeni müşterilerine düşük faiz oranları ve uzun vade seçenekleri ile e-kredi ihtiyaç kredisi veriyor. İşte detaylar…

Türkiye’de giderek artan pahalılık ortamında vatandaşlar harcamalara yeterli bütçe ayırmakta zorlanıyor. Özellikle acil nakit ihtiyaçlarında bankaların ihtiyaç kredisi kampanyaları kurtarıcı rolü üstlendiği için vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Nakde sıkışan ve ihtiyaçlarını ertelemeden satın almak isteyenlere müjdeli haber ING bankasından geldi.

Türkiye’nin en fazla bireysel ve ticari müşteriye sahip özel bankalarından biri olan ING, ihtiyaç kredisinde yüzleri güldürmeye devam ediyor. İlk defa internet üzerinden veya mobil kanalları kullanarak ING bankasının müşterisi olanlara kaçırılmayacak kredi fırsatları sunuluyor. Düşük faizler ve uzun vade seçenekleriyle ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenler ING bankasının bu kampanyasını kaçırmıyor.

ING İhtiyaç Kredisinde Düşük Faiz Fırsatı

Acil nakit ihtiyacı olan müşterilerinin her zaman yanında olan ING bank yeni ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu. ING resmi internet sitesi üzerinde yer alan duyuruya göre ilk defa ING müşterisi olanlar bu kampanyadan yararlanabilecek. İhtiyaç kredisi çekmek isteyen müşterilere yüzde 1.48 faiz oranından başlayan düşük faizlerle nakit desteği sunuluyor. ING ihtiyaç kredisi kampanyasının başvuruları devam ediyor.

Hemen ING müşterisi olanlara öze 20 bin TL’ye kadar olan acil nakit ihtiyaçlarında düşük faizli kredi desteği sunuluyor. Yüzde 1.48 oranından başlayan faizler, müşterinin kredi notuna göre değişiklik gösterebiliyor. Öte yandan Turuncu Ekstra programına dahil olan ING bankasının müşterileri, aldıkları nakit iade ile ihtiyaç kredisinden ekstra kazanabiliyor.

ING Bank İhtiyaç Kredisi Başvurusu

Türkiye’nin en çok tercih edilen özel bankalarından biri olan ING bankası, ihtiyaç kredisi kampanyasıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. ING ihtiyaç kredisine başvuru yapmak için banka şubelerine veya internet bankacılığını kullanmak yeterli oluyor. Sadece 20 bin TL’ye kadar olan nakit ihtiyaçlarında yüzde 1.48 faiz oranı avantajı, ilk defa ING müşterisi olanlara sunuluyor. Kredi başvuru süreci ve düşük faiz oran fırsatları devam ediyor.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz