ABD'li dev şirket kripto para uzmanı arıyor

ABD'li dev şirket kripto para uzmanı arıyor

ABD'nin önde gelen perakende satış şirketlerinden Walmart, kripto para uzmanı için iş ilanı açtı.

ABD'li perakende devi Walmart, Kripto para dünyasına adım atmayı amaçlıyor. Şirket, kripto paralar üzerinde araştırmalar yapan büyük şirketler kervanına katılarak blokzincir stratejisi geliştirmek için kripto para uzmanı ilanı açtı.

Şirketin web sitesinde duyurulan ilana göre şirket, başvuranların kripto parayla ilgili ortaklılar kurması ve bu alanda yatırımlar yapmasını bekliyor.

AMAZON DA KRİPTO ÇALIŞIYOR

Temmuz ayının sonlarında dijital para uzmanı pozisyonu için iş ilanı açan Amazon, kripto para piyasasında hareketlilik yaşanmasına neden olmuştu.

Amazon'un kripto para uzmanı için ilan vermesi, kripto paraları ödeme aracı olarak kabul edeceği ve yakında kendi kripto parasını çıkaracağı iddialarını gündeme getirmiş olsa da şirket bu iddiaları yalanlamıştı.

Konuya dair yapılan açıklamada Amazon sözcüsü, "Kripto paralara ilgimiz her ne olursa olsun, kripto paraları ödeme aracı olarak kabul edeceğimize, kripto paralar için spesifik planlarımıza yönelik spekülasyonlar doğru değil. Amazon'dan alışveriş yapan müşterilerimiz için kripto para kullanımının neye benzeyebileceğine araştırmaya odaklanmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullanmıştı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz