Dolmabahçe’de yıldızlar sahada! Beşiktaş'ın rakibi Adana Demirspor

NotHaber

Süper Lig’de lider Beşiktaş, evinde Akdeniz ekibi Adana Demirspor’u ağırlıyor. Yıldızlar karması kadrosuyla Antalya maçında müthiş bir geri dönüşe imza atan Kartal, Balotelli’li rakibini de yenerek haftayı kayıpsız geçmeyi planlıyor.

Süper Lig’in 6. haftasına lider giren Beşiktaş, evinde Adana Demirspor’la karşı karşıya gelecek. Vodafone Park’ta oynanacak maç, saat 20’de başlayacak. Mücadeleyi Ali Palabıyık yönetecek. Siyah-beyazlılarda, sakatlıkları devam eden Vida, Alex Teixeira ve Nkodou sakatlıkları devam ediyor. Öte yandan Antalyaspor maçında sakatlanan Necip Uysal ve Mehmet Topal kadroya alınmadı.

ÇEYREK ASIR SONRA KARŞI KARŞIYA

İki takım en son 26 yıl önce karşı karşıya gelmişti. Beşiktaş ile Adana Demirspor son olarak 11 Şubat 1995’te kozlarını paylaşmıştı. Adana’da oynanan mücadeleyi, siyah-beyazlılar 1-0 kazanmıştı.

BEŞİKTAŞ’TA 11 İSİMDEN SKORA KATKI

Beşiktaş’ta bu sezon tam 11 futbolcu, 6 maçta gol ya da asist katkısı verdi. Batshuayi 3 gol 1 asistle en verimli isim olurken, N’Kodou 2 gol attı, Pjanic 2 asist yaptı. Rıdvan, Montero, Teixeira 1’er kez ağları sarsarken, Larin 1 gol, 1 asist, Rosier ve Kenan da 1’er asistlik katkı sağladı.

KARTAL’I SEVİNDİREN HABER

Savunma oyuncularının sakatlığı sebebiyle, sahada defansif anlamda sıkıntılar yaşayan siyah-beyazlı ekipte, stoper Wellinton şans verilmesi dahilinde kadroda yer alması bekleniyor. Öte yandan üst solunum hastalığı sebebiyle son lig maçında forma giyemeyen, Valentin Rosier ise bugünkü karşılaşmada oynaması bekleniyor.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz