Balotelli Krizi: Sen Kimsin Balotelli?

NotHaber

Adana Demirspor’da Balotteli krizi devam ediyor. Futbol dünyasının ikonik isimlerinden Yılmaz Vural, katıldığı televizyon programında Mario Balotelli için ünlü futbolcunun Samet Aybaba ile yaşadıklarını anlatırken, “İyi ki bana denk gelmedi” ifadelerini kullandı.

Adana Demirspor’a bu sezon İtalya’nın 2. Lig ekiplerinden Monza takımından transfer olan İtalyan futbolcu Mario Balotelli, geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe’yle oynan maçın 56. Dakikasında oyundan alınmasının ardından başlayan olaylar, Samet Aybaba’nın gidişiyle ağır bir sonuca varmıştı. Yaşanan olayların detaylarına ilişkin Yılmaz Vural önemli açıklamalarda bulundu.

“BAŞINIZA İŞ OLURUM”

Bir televizyon programına katılan Yılmaz Vural o gece otelde yaşanan olayı anlattı. Vural, Vural o gece otelde yaşanan olayı, "Fenerbahçe maçından sonra Adana'da Sheraton Oteli'nde durumu anlatıyorum, Maç bitiyor. Geliyor Balotelli beyefendi, ağzında puro, telefonla konuşuyor, yanındakiler de duyuyor ne konuştuğunu. İki tane de yanında çok şeker hanım. Maserati marka arabası kapıda. Telefonla konuşmaya bak 'Alo, Siz Balotelli'yi dışarı çıkardık diye hava mı atıcaksınız millete. Ben buna müsade etmem, ne konuştum ben sizle. Başınıza iş olurum" diyor. Herkes de duyuyor bu söylediklerini" sözleriyle anlattı.

 

“SAMET TEDBİR AL”

Vural konuşmasının devamında, "Bunu duyanlar beni aradı, ben de Samet'i aradım. Samet dedim 'tedbir al, bu adam sonunu getirecek tedbir al'. 'Nasıl tedbir alayım, alıp karşıma konuşuyorum olmuyor' diyorBu adam dünyaya problem olmuş. Şimdi ben teknik direktörüm, oyuncumla konuşuyorum 'Geçmişin tabii ki beni ilgilendirdiği için buradasın. Bundan sonra yaptıklarınla yarına gideceksin. Sen İtalya 2. Ligi'nden geldin. Avrupa çapında oyuncuyken sana burada bir imkan sağlanıyor, gel kendini bul burada diyor. Adana Demirspor için de şans, kendisi için de büyük şans.

 

“İYİ Kİ BANA DENK GELMEDİ”

Yılmaz Vural, son olarak yaşananlara sert tepki gösterdi. Vural, “Bu ne terbiyesizliktir, yok çıkarken bir hareketler bir şeyler. Sen kimsin kardeşim. İyi ki bana denk gelmedi böyle bir oyuncu. Laftan anlamıyor. İnsan gibi davranıyorsun hayvan gibi tepki veriyor, hayvan gibi davranıyorsun insan gibi tepki veriyor. Garip bir duygu oyunculardaki de. Ne oldu, Samet hoca geçen sezon 11 maçın 10'unu kazandı ya!”dedi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz