The Matrix 4’ün fragmanı yayınlandı! Ne zaman vizyona girecek?

NotHaber

Efsane film serisi Matrix geri dönüyor. Matrix geçtiğimiz günlerde tanıtım videosu paylaşmıştı. Bugün 16.00 itibariyle filmin Matrix 4’ün fragmanı yayınlandı.. Peki Matrix 4 ne zaman vizyona girecek? İşte yanıtı….

Bilim kurgu dünyasında önemli bir yer edinen The Matrix’in dördüncü filmin izleyicilerle buluşması için artık çok az bir zaman kaldı. Efsane filmin Fragmanıysa bugün Sinema severlerle buluştu. Peki “Matrix’in dördüncü filmi ne zaman vizyona girecek” sorusu akıllardaki yerini aldı.  

THE MATRİX’İ NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

Paylaşılan fragmanda Neo karakterinin yaşlandığı göze çarparken, filmin nerede yayınlanacağı araştırılan bilgiler arasında yer alıyor. Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Yahya Abdul-Mateen II, Neil Patrick Harris, Jonathan Groff, Christina Ricci, Jessica Henwick ve Priyanka Chopra Jonas gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Matrix Resurrections, 22 Aralık 2021'de vizyona girecek.

LEYLA İLE MECNUN NEREDE YAYINLANACAK?

Film tutkunlarının merak ettiği sorular arasında dizinin hangi mecrada ulaşabilecekleriydi. Matrix 4 filmi dijital platform olan HBO Max üzerinden yayınlanacak.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz