Rüyada küçüklüğünü görmek

Rüyada çocukluğun görülmesi, iki farklı şekilde yorumlanmıştır: 1- Bazı din alimleri, bu rüyayı görmüş kişilerin hala çocuk olduğunu, bu nedenle de her zaman ilgiye, şefkate ve sevgiye ihtiyaç duyacaklarını söylemişlerdir. Eğer rüya sahipleri kadınsa, kendisine bu duyguların verilmesini daha fazla hissedebilir. 2- Bazı rüya alimleriyse bu rüyayı kişilerin yardım almadan hiçbir işi becerememesine yorumlamışlardır. Rüyayı görmüş kişiler eğer rüyalarında devamlı olarak küçüklüklerini görüyorlarsa bu huylarından vazgeçmeleri gerektiği söylenmiş ve kişilerin kendi hayatlarını idame ettirebilmeleri gerektiği söylenmiştir.

Rüyada Kendi Çocukluğunu Görmek ve Konuşmak

Rüyada küçüklüğünü görüp konuşmak, birçok alim için rüyayı görmüş kişilerin geçmişlerine çok bağlı olduklarına ve bu bağlılıkları nedeniyle de gelecek planlarını düzgünce yapamıyor olmalarına delalet edilmiştir. Rüyayı görmüş kimseler eğer, çocukluk hallerine bazı tavsiyelerde bulunduklarını görüyorlarsa, gerçek hayatta kendilerinden yardım isteyen bazı insanlara yardım edeceklerdir. Yardım ettikleri insanlar kendilerine ömürleri boyunca destek olacaklardır.

Rüyada Büyümüş Birinin Küçüklüğünü Görmek

Yetişkin birinin çocukluğunun rüyada görülmesi, rüya sahiplerinin kendilerine hayrı dokunmayacak insanlarla bir arada olmasına ve bu birlikteliklerin kendilerine zarar vermelerine delalet edilmiştir. Rüya sahipleri eğer muhatap oldukları insanları kendi çizgisinde insanlardan seçmezse çok zorluk yaşayacaktır.

Rüyada Çocuğun Küçüklüğünü Görmek

Rüyada evladın çocukluğunun görülmesi, iki farklı biçimde delalet edilmiştir:

  • Bazı rüya alimleri, bu rüyayı kişilerin iş hayatlarında yaşayacakları bazı sarsılmalara delalet etmişlerdir. Eğer kişiler, bu sarsılmalara karşı dikkatli olmazlarsa başlarına büyük belalar açılabilir.
  • Bazı din alimleri, rüyasında kendi çocuğunun küçüklüğünü görmüş kişiler için sıkıntılı günlerini atacakları bir adımla geride bırakmalarına yormuşlardır. Rüya sahipleri aile büyüklerinin kendilerinden istediği bir şeyi yerine getirip söz dinleyebilir veya çalıştığı yer dışında birkaç yerle daha iş anlaşması sağlayabilir.

Rüyada Başkasının Küçüklüğünü Görmek

Birinin küçüklüğünü rüyada görmek, bazı yorumcular için kişilerin bir konuyu çözmekte çok zorlandıklarını ve bu konuda birinden yardım almadıkları müddetçe de inden çıkamayacaklarını ifade eder. Kişiler çevrelerindeki insanlardan yardım istemekten çekinebilirler. Utangaçlıkları devam ettiği sürece kendi sorunlarının üstesinden gelemeyecekleri söylenmiştir.

Rüyada Küçük Çocuğu Büyümüş Görmek

Gerçekte küçük olan birinin rüyada büyüdüğünü görmek, görülen çocuğun gelecekte çok rütbeli bir insan olacağı ve birçok insana yol göstereceği yorumları yapılmıştır. Rüyayı görmüş kişiler eğer kendi çocuklarının büyümüş olduğunu rüyalarında görüyorlarsa onları çok güzel yetiştirecekler, kendilerine iyi bir gelecek kurmaları ve insanlığa faydalı olabilmeleri için ellerinden gelen her şeyi yapacaklardır.

Rüyada Bebekliğin Görülmesi

Rüya sahibinin kendi bebekliğini rüyasında görmesi, rüya sahiplerinin çok iyi bir insan olmasına, kendinde mevcut olan tüm özellikleri de gelecekte çocuğuna verecek olmasına yorumlanmıştır. Rüya sahipleri kendi bebeklerini tüm sevgi ve şefkatleriyle büyütecek, çocuklarına daima sevgiyi aşılayacaklardır. Rüya sahipler aynı zamanda çok düşüncelilerdir ve çevrelerindeki kimsenin kalbini kırmamaya özen gösteriyorlardır.

Rüyada Kardeşlerin Çocukluğunu Görmek

Rüya sahibinin kardeşlerinin küçüklüğünü rüyasında görmesi, din alimleri tarafından farklı görüşler beyan edilerek şöyle yorumlanmıştır:

  • Bazı rüya alimleri için rüyasında kardeşlerinin küçüklüğünü görmüş kimselerin yakın zamanda kardeşleriyle yaşayacakları bazı tartışmaların olduğu, kişilerin yaşayacakları bu tartışmalar sonrasında kardeşleriyle aralarına mesafe koyacağı delalet edilmiştir. Rüya sahipleri eğer olaylara fazla duygusal yaklaşırsa zarar görecektir.
  • Birtakım dini rüya tabircilerine göreyse bu rüya, rüya sahiplerinin yeni bir çocuk sahibi olacağına ve çocuğu büyütürken de kardeşlerinin kendisine çok destek olacağına yorumlanmıştır. Özellikle kardeşlerinden farklı şehirlerde yaşayan rüya sahiplerinin bu rüyayı görmesi çok hayırlı kabul edilmiştir.
Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz