Rüyada Perdeci Görmek

Rüyada Perdeci Görmek

Rüyada Perdeci Görmek ne anlama gelir? Rüyada perdeci görmek hakkında rüya tabirleri ve yorumlar NotHaber'de.

Rüyada perdeci görmek, bazı yorumcular tarafından yeni ve güzel haberler alınmasına işaret edilmiştir. Kişiler eğer, bir perdeciye girerek alışveriş yaptıklarını görüyorlarsa, genellikle bir süredir katlanılan zorlukların biteceği ve karşılığında bir şeyler almaya yorumlanmıştır.

Rüyada Perdeci Görmenin Psikolojik Yorumu

Rüyasında perdeci gören kişiler için genellikle çok sabırlı oldukları, bu sabırları sayesinde de istedikleri her şeyi alabilen kişilerdir. Bu kişiler kurdukları hayallerini gerçekleştirmek amacıyla ömürleri boyunca çalışırlar, hep çalıştıkları için de çevrelerindeki tüm insanların takdirini toplarlar.

Rüyada Perde Satın Almak

Kişilerin evlerine perde almaları ve bu durumu rüyalarında görmeleri, kendi hayatları için yeni bir karar almaya ve bu kararın uygulanabilmesi için çok çabalamaya delalet edilmiştir. Bu rüya, nadiren yeni bir yuva kurmaya veya yeni bir yuva kurabilmek için vesile olmaya da yorumlanmıştır.

Rüyada Tül Perde Yıkamak

Rüyada tülden yapılmış perdenin temizlenmesi, rüya sahipleri için hiçbir şey yapamamak anlamında yorumlanmıştır. Rüya sahipleri, oluşuna şahit oldukları bir olaya müdahale etmek isteyecek, ancak biri tarafından engellenmeleri nedeniyle hiçbir şey yapamayacaklardır. Bazen de görülen bu rüya, üzüntülü bir olay yaşamaya ve aylarca bu olay için kederli olmaya yorumlanmıştır.

Rüyada Kırışık Perde Görmek

Rüyada ütülenmemiş perdeler görülmesi, çoğu rüya tabircileri tarafından önce çok çile çekmeye, ancak bu çekilen çilelerin karşılığını almaya delalet edilmiştir. Eğer rüya sahipleri, rüyalarında bir perdeciden kırışık perde aldıklarını görüyorlarsa, bu rüya kendi yaptıkları yanlışlar nedeniyle bir şeyler kaybedeceklerine yorumlanmıştır.

Rüyada Perdeleri Açık Görmek

Bir evin perdelerinin açık olmasının rüyada görülmesi, iki farklı şekilde yorumlanmıştır:

  • Evli kimselerin bu rüyayı görmesi, genellikle hane içindeki tartışmaların son bulması olarak yorumlanmıştır. Evde yaşanan her sorun, yavaşça açık olan pencerelerden çıkıp gidecektir.
  • Eğer bu rüya bekar kimseler tarafından görülüyorsa, kişilerin meşgul oldukları işte ettikleri zararların kara dönmesine delalet edilmiştir. Kişiler zarar etmelerinin nedenlerini fark edecek, bu sayede de kar etmeye başlayabileceklerdir.

Rüyada Perdeci Dükkânı Açmak

Kişilerin rüyalarında perdecilik yapması, okuyan kimseler için kazanılacak büyük başarılara, bekar kimseler için de huzurlu olunacak bir evlilik yapılmasına delalet edilmiştir. Eğer kişiler kendi perdeci dükkanlarını açtıktan sonra içeri müşterileri gelip gittiğini görüyorsa, yaptıkları tüm maddi yatırımlardan kar edecek, çok para kazanacaklardır. Bazı rüya yorumcularına göre de bu rüya haksızlığa uğramak olarak delalet edilmiştir.

Rüyada Perde Diktirmek

Kişilerin rüyalarında perde yaptırmaları, aileleri içinde kötü niyetli birinin olması olarak yorumlanmıştır. Bu kötü niyetli kişi, rüya sahiplerinin hiç tahmin edemeyecekleri biridir, bu nedenle de başlarına gelen kötü olaylardan onun suçlu olabileceğini düşünmemişlerdir. Eğer rüya sahipleri, yeni diktirdikleri perdeleri odalarına veya evlerinin bir köşesine astıklarını görüyorlarsa, yakın zamanda bu kişinin kim olduğunu fark edecek ve ondan uzaklaşacaklardır.

Rüyada Perde Değiştirmek

Rüyada eski yerine yeni perde takmak, farklı biçimlerde yorumlanmıştır:

  • Rüya sahiplerinin uzun zamandır görmedikleri bir akrabalarını göreceklerine ve bu akrabalarından sevinçli bir haber alacaklarına delalet edilmiştir.
  • Eğer rüya sahipleri, eski perdelerini çöpe atarak yenilerini astığını görüyorsa, daha önceden yaşadığı olumsuz bir olayın izleri karşısına çıkacaktır. Bu eski olayın gün yüzüne çıkışı kişiler için pek iyi olmayacaktır.
  • Eğer evin perdeleri bir perdeci tarafından değiştiriliyorsa, rüya sahibi veya eşi, bir yerden çok yüksek bir meblağda borç alacak, ancak işlerinin kötü gitmesi nedeniyle bu parayı geri veremeyecektir.
Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz