Rüyada Eve Asker Gelmesi

Rüyada Eve Asker Gelmesi

Rüyada Eve Asker Gelmesi Ne Demek? Rüyada eve asker gelmesi hakkında rüya tabirleri ve detaylar haberimizde.

Rüyada asker görmek sıklıkla rastalanan bir olaydır. Rüyada haneye asker gelmesi rüya âlimleri tarafından rüya sahibinin hastalık ile karşılaşacağını rivayet etmektedir. Rüyada asker gören rüya sahipleri için İmam Nalbusi (r.a) diyor ki, rüyada asker gören rüya sahipleri rüya esnasında bir peygamber ya da melik de görüyorsa mümin ve muvahhitler için yardım yapılacağına delalet eder. İmam Nalbusi (r.a) diyor ki, rüya sahibi rüyasında bir şehre ya da mahalleye asker geldiğini görüyorsa o yere yağmurlar yağar, bereketli dönemlere girilir demiştir. Bazı rüya âlimleri, rüyada eve asker gelmesi rüya sahipleri için, kendisine kötülük yapan kişilerden intikam alacağını rivayet ederler.

Rüyada Nöbetçi Asker Görmek

Rüya Tabirleri kaynaklarında yer alan bilgilere göre, rüyada nöbet tutan asker görülmesi Diyanet tarafından, rüya sahibinin hayatının her anında güvende ve emniyet içerisinde olacağını tabir etmiştir.

Rüyada Askere Gitmek

Rüyada asker olduğunu görmek, rüya âlimleri tarafından hasta olan bir kişinin ölümüne delalet ettiğini tabir etmişlerdir. Bazı rüya âlimleri tarafından da rüyada asker olduğunu gören rüya sahibinin ümitsizlik ve buhran içerisinde bir yolculuğa çıkacağına işaret ettiğini tabir etmişlerdir. Ayrıca rüyada askere gitmek, kölelerin azat edilmesini ve hürriyetlerine kavuşmasına işaret ettiği rivayet edilmektedir.

Rüyada Askere Yemek Vermek

Rüyada bir askere yemek verilmesi için İmam Nalbusi (r.a) diyor ki, askerler arasında savaş çıkacağı ve bazı askerlerin öleceğini tabir etmiştir.

Rüyada Bayrak Görmek

Rüyada bayrak görmek, rüya sahibinin büyük bir iş gerçekleştireceğine ya da bir işyerinde yüksek makamlarda yer alacağına rivayet edilir. İmam Nalbusi (r.a) rüyada bayrak görülmesi için rüya sahibinin âlim, imam, şecaatli, zengin, cömert ve herkes tarafından fikirlerine uyulan bir kimse olacağına işaret etmektedir. Rüyada görülen bayrak kırmızı ise, rüya sahibi çevresi tarafından saygınlık görecek, yakınları tarafından sevinç ve şenliklerle karşılanacaktır. Rüyada bayrak gören kişi, pek çok kişinin tarafından tanınacağına ve meşhur olacağına rivayet edilmektedir. Rüyada bayrak gören kişi kadın ise, yakın zamanda bir evlilik gerçekleştireceğine işaret edilir. Rüyada bayrak gören kişi hamile bir kadınsa, hayırlı bir çocuğu olacağı tabir edilmektedir. Rüyada çok sayıda görülen bayrak, yağmur ve rüzgâra işaret eder.

Rüyada Düşman Askeri Görmek

Rüyada düşman asker ile karşılaşmak, Molla Cami tarafından, rüya sahibinin hacca hazırlanacağını ya da hac vaktinin geleceğini tabir etmektedir. Rüya sahibi rüyasında kendisini düşman askerine karşı savaşırken bulursa, rüya sahibinin itaat ve takat getiremeyeceği bir şey için canını ya da malını koruma tehlikesi içerisine düşeceği, rüya âlimleri tarafından işaret edilmiştir.

Rüyada Şehit Olmuş Asker Görmek

Rüyada şehit bir asker görülmesi için İmam Nalbusi (r.a) diyor ki, rüyada görülen şehidin izlediği yol ve bu yoldaki tutumunun kuşaklar arası aktarılarak devam edeceği yönünde tabir etmiştir. Bazı rüya âlimleri de, rüyada şehidin yaşıyor olarak göründüğünü görmüşse, rüya sahibi Allah (C.C.)’a yaklaşıyordur şeklinde yorumlamışlardır.

Rüyada Ordu Görmek

Rüyada ordu gören rüya sahibi için pek çok rüya âlimi yorumda bulunmuştur. Bunlardan İmam Nalbusi (r.a) rüyada ordu gören rüya sahibi için, Allah’ın askeri, rahmet ve azap melaikesidir şeklinde tabir etmiştir. Rüyada ordu görmek rüya âlimleri tarafından iyiye yorulmakta olup, Diyanet tarafından da rüyayı gören kişinin iş sahibi ise işlerinin büyüyeceğini ve yeni işlere adım atacağını, rüyayı gören kişi çalışan ise, alanında yükseleceğini tabir etmektedir. Rüyada ordu gören kimse, işleri yoluna girecek ve hayırlı işler yapacağı rivayet edilmektedir.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz