Rüyada Civcivli Tavuk Görmek

Rüyada Civcivli Tavuk Görmek

Rüyada Civciv Tavuk Görmek anlamı ne demek? Rüyada civcivli tavuk görmek hakkında rüya tabirleri ve yorumlar haberimizde.

Rüyada tavukla civcivi beraber görmek, genel olarak iyiye yorumlanmıştır. Ancak bazı rüya alimleri, rüyasında tavukla beraber gezdiği görülen civcivlerin rüya sahiplerinin evlatlarında bazı sağlık sorunlarının meydana geleceği yorumlarında bulunmuşlardır. Bu sağlık sorunları, hem rüya sahiplerini hem de evlatlarını bir süre yoracaklardır.

Rüyada Sarı Civciv Görmek

Rüyada görülmüş sarı civcivler, rüyayı görmüş kişilerin ihtiyaç sahibi birine yardım eli uzatacağına yorumlanmıştır. Eğer rüya sahiplerinin bir akrabası zor durumda kalmışsa, bu yardım ona yapılabilir. Ancak bazı rüya tabircilerine göre, rüya sahipleri kimsesi olmayan ve çok kötü duruma düşmüş birine yardımda bulunacaklardır.

Rüyada Civciv Sürüsü Görmek

Birçok civcivin bir arada rüyada görülmesi, rüya sahiplerinin birine yardımcı olmasına ve bu yapılacak yardımdan sonra da rüya sahiplerinin kısmet kapılarının açılmasına yorumlanmıştır. Rüyayı görmüş kişiler, çok zengin olabileceklerdir. Çok zengin olmalarını da yardımcı oldukları kimselerin hayır duaları vesile olacaktır.

Rüyada Yumurtadan Civciv Çıktığını Görmek

Rüyada civcivin yumurtadan çıkarken görülmesi, rüya sahiplerinin hayatlarında yaşanacak köklü ve derinden değişimlere haberci sayılır. Kişiler ani verecekleri birtakım kararlarla yaşamlarını değiştirecek ve değiştirdikleri hayatlarıyla çok mutlu olabileceklerdir.

Rüyada Kümeste Civciv Ve Tavuklar Görmek

Rüyada görülen civcivlerin kümes içinde oluşları, rüya sahiplerinin bir yerden toplu bir şekilde para almalarına yorumlanmıştır. Bu para, daha önce rüya sahiplerinin insanlara parça parça verdiği küçük paralar olabilir. Tüm paraların bir anda rüya sahibinin cebine girişi, kişiyi çok rahatlatacaktır.

Rüyada Evde Civciv Görmek

Rüya sahiplerinin evlerinde civciv görmeleri, bazen yaşayacakları mutlu zamanların bazen de yaşanan bu mutlulukların kendilerine getirecekleri huzurun habercisi sayılmıştır. Eğer rüya sahipleri, rüyalarında evlerinde civciv olmasına rağmen başka civcivlerin de eve girmeye devam ettiğini görüyorlarsa, hiç beklemedikleri gelirler elde edebilirler.

Rüyada Rengarenk Civcivler Görmek

Birçok renkte civcivin rüyada görülmesi, bazı alimler tarafından kişilerin hanelerine girecek uğurun simgesidir. Ancak bazı din alimleri, kendi renginde olmayan civcivlerin rüyada görülmesini rüya sahiplerinin yanlış davranışları olarak yorumlamışlardır. Rüya sahipleri, bu davranışlarından vazgeçmeli ve mümkün olduğu kadar Allah yolundan ilerlemelidir.

Rüyada Tavuk Sürüsü Görmek

Birçok tavuğun bir aradayken rüyada görülmesi, rüya sahiplerinin bugüne kadar yaşadıkları tüm sorunların yavaş yavaş çözülmesine yorumlanmıştır. Rüya sahipleri, geçmişlerinde yaptıkları yanlış bir davranıştan kaynaklı sahip oldukları uğursuzluk ve bahtsızlık kişilerin üstlerinden kalkacaktır.

Rüyada Civciv İle Tavuk Beslemek

Rüyada civcivle tavuklara yem atmak, rüya sahiplerinin bugüne kadar sergiledikleri tüm emeklerin karşılıklarını alacaklarına delalet edilmiştir. Eğer rüyayı görmüş kişilerin eskiden çalışmış oldukları yerden toplu bir alacakları mevcutsa, yakın zamanda paralarını alabilirler. Bu para ile doğru sermayeler oluşturacaklar ve çok kar etme imkanı yakalayacaklardır.

Rüyada Bir Tane Tavuk Görmek

Yalnızca bir tane tavuğun rüyada görülmesi, birçok alim tarafından kişilerin çevrelerinde dolanan yalancı bir kadına yorumlanmıştır. Rüya sahipleri eğer, bu kadına karşı önlemler almazlarsa başlarına büyük belalar açılacaktır.

Rüyada Ölü Civciv Görmek

Ölmüş civcivin rüyada görülmesi, rüya sahiplerinin yaşama sevinçlerini kaybedeceklerine yorumlanmıştır. Rüya sahipleri, çok sevdikleri birinin vefatından dolayı uzun bir süre üzüntü duyabilir. Bu süreç tamamen bitmeden kişiler farklı bir üzüntü ile sarsılacaktır. Uzunca bir süre rüya sahiplerinin üzüntülerine üzüntü eklenebilir.

Rüyada Horozdan Civciv Çıktığını Görmek

Rüyada horozun yumurtladığını görmek, rüya sahiplerinin bir ilmi çok iyi öğrenmesine delalet sayılmıştır. Eğer rüya sahipleri, bir civcivin yumurtladığını görüyorlarsa, kendi öğrendikleri ilim dalının çocukları tarafından da öğrenilmesini sağlayacaklardır.

Diğer Rüya Tabirleri için Tıklayın.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz