Getir, Tottenham Hotspur'un resmi sponsoru oldu

Getir, Tottenham Hotspur'un resmi sponsoru oldu

Yerli şirket Getir, İngiltere'nin önemli futbol kulüplerinden Tottenham Hotspur'la üç yıllık sponsorluk anlaşmasına imza attı.

İstanbul merkezli Getir, İngiltere Premier Lig'in köklü kulüplerinden biri olan Tottenham Hotspur'la Sponsorluk anlaşmasına vardıklarını duyurdu.

Sene başında Londra'da hizmet vermeye başlayan Getir, kısa sürede Birmingham, Manchester, Brighton, Cardiff, Liverpool ve Bristol'da da faaliyete geçerek İngiltere pazarında hızla yükselmeye devam ediyor.

"SPORA VE SPORCUYA DESTEK VERMEKTEN DOLAYI MUTLUYUZ"

Getir'in sahibi Nazım Salur'un Twitter'dan duyurduğu anlaşma, Getir'in İngiltere'deki ilk sponrosluk anlaşması olma özelliğini taşıyor. Şirketten yapılan açıklamada spora ve sporcuya verdikleri destekten büyük mutluluk duyduklarını belirten Getir Birleşik Krallık Genel Müdürü Turancan Salur, "Market teslimatı süresini dakikalara indirgeyerek dünyada bir ilki gerçekleştirdik. Sahada olduğu gibi bizim için de her saniyenin önemi büyük. Bu doğrultuda, son teknoloji bir hizmet sunmaya ve taraftarlar için benzersiz deneyimler yaratmaya odaklanıyoruz." ifadelerini kullandı.

"GETİR İLE ÇALIŞMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUZ"

Tottenham Hotspur Ticari Genel Müdür Yardımcısı Todd Kline yaptığı açıklamada, "Getir ile yeni ortaklığımızı duyurmaktan mutluluk duyuyoruz ve Birleşik Krallık ve Avrupa'da yakaladıkları hızlı büyümelerinde yanlarında olmak için heyecanlıyız." dedi.

Getir'in ihtiyaçlar ve teknolojiyi güzel bir şekilde harmanladığını ifade eden Kline, "İnovatif yaklaşımıyla Getir, müşterilerini, insanı ve teknolojiyi tüm faaliyetlerinin merkezinde konumlandırarak çevreye olan etkisini en aza indirgemek için var gücüyle çalışmaya devam ediyor. Önümüzdeki yıllarda Getir ekibiyle yakın bir şekilde çalışmayı dört gözle bekliyoruz." şeklinde konuştu.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz